en
Здраво, Како можеме да ви помогнеме?

Почетна

Земете американска виза, без проблеми.

Научете како да ги доведете вашите најблиски во САД користејќи ги БЕСПЛАТНИТЕ моќни алатки, партнери и лесно разбирливи водичи на нашата платформа. Ние сме тука да ви помогнеме на секој чекор од патот.

Аплицирате за американска виза сами или за вашите најблиски? Научете како бесплатно со Visa Helper!

001-свадба-двојка
Визен брак
008-дипломиран
Студентски визи
003-семејство
Семејни визи
002-прстен
Свршеник виза
004-вработен
Работни визи
005-лотарија
Виза за лотарија од зелен картон
006-инвестиција
Инвеститорска виза
010-единство
Размена на визи за култура
007-туристи
Туристички визи
009-патување
Транзитна виза

Првата бесплатна се-во-едно визна платформа во светот

Добивањето одобрение за американска виза не е лесна задача. Учењето како да аплицирате може да биде многу тешко и одзема многу време. Затоа го направивме Visa Helper; вашиот едношалтерски онлајн ресурсен центар за визи и имиграција. Без разлика дали сакате сами да аплицирате за американска виза или за вашите најблиски, или веќе сте аплицирале и сте заглавени некаде на патот - водичите, квизовите и алатките на нашата платформа ве водат низ чекорите до одобрување на вашата виза , побрзо.

-Како работи-

Научете како да аплицирате за американска виза за помалку од 30 минути.

1. Пријавете се бесплатно.

Вашето бесплатно членство го отклучува целиот наш пакет алатки и водичи, вклучувајќи ја алатката за патување со виза, тест за подобност за виза, водичи за виза и повеќе за да ви помогне да аплицирате за виза побрзо.

Членството вклучува:

9
10

2. Кажете ни за каква виза сакате да аплицирате.

Нашата онлајн платформа користи едноставни прашања со повеќекратен избор за брзо да го стесните точното каде се наоѓате во вашето патување за виза или имиграција.

Оттаму, нашата платформа може да ви ги даде точните информации што ви се потребни за да напредувате во вашето барање за виза или патување за имиграција.

3. Пресметајте ги шансите за добивање виза.

Ако веќе не сте аплицирале за виза, силно препорачуваме да полагате тест за подобност за виза.

Нашата алатка за тестирање за подобност за виза може приближно да ја приближи веројатноста вие или вашите најблиски да добиете виза доколку сакате да аплицирате врз основа на податоци од реалниот свет. Алатката влијае на личните информации како што се возраста, етничката припадност, имотот и многу повеќе. Оттаму, можете да одредите дали вреди вашето време, напор и финансиска инвестиција да продолжите.

Ве молиме имајте предвид дека тестот за подобност за виза е само за информативни цели

11
12

4. Прочитајте ги нашите водичи за виза.

Врз основа на вашите одговори, Visa Helper ви ги носи точните водичи со информации прилагодени на земјата на потекло на вашата сакана и личните околности.

За само неколку минути читање, ќе ги знаете точните следни чекори што треба да ги следите за да аплицирате за американска виза.

Секој водич е ажуриран и напишан во едноставна, лесно разбирлива терминологија.

5. Извршете ја вашата виза, од експерти.

Користејќи ја нашата платформа, можете да се поврзете со професионалци за обработка на визи за да го завршите товарот на вашата апликација за виза.

Ако ви треба стручен правен совет, можете исто така да резервирате директна консултација со адвокат за имиграција.

Сертификатите и угледот на секој партнер се проверени за да се обезбедат безбедни и безбедни трансакции.

13
Земја, Вектор, Вклучено, Пастел, Позадина., Локација, Вектор, На, Земја., Лета

Изберете ја вашата земја.

Нашата платформа дава информации за визи и имиграција во САД, прилагодени на специфични земји.

Изберете ја вашата земја подолу, за да видите дали имаме водичи, ресурси и информации за вашата националност!

Зошто да ни верувате

5

Години на искуство

Нашиот тим заедно има повеќе од половина декада вредно искуство во навигација во американскиот имиграциски систем.

Квалитетна содржина

Сите наши водичи за визи и имиграција се поддржани со години на ригорозно истражување и постојано се ажурираат.

Предвидувања водени од податоци

Нашиот тест за подобност за виза беше развиен од врвни научници за податоци, при што секое предвидување беше направено од алгоритми водени од статистички податоци.

Релевантна содржина

Не оставивме никаков камен врз нас. Нашата платформа има содржина што ја опфаќа секоја можна ситуација во која би можеле да се најдете при одобрување на американска виза.

Нашата приказна

Ние ја основавме Visa Helper откако се боревме повеќе од 4 години, обидувајќи се да ги имигрираме нашите сопружници во САД. Ние искусивме од прва рака колку е тешко, напорно и беспомошно може да се чувствува кога аплицираме за американска виза.

Секој чекор беше исполнет со бесконечни истражувања, планини со документи, болни одложувања во обработката, безизлезни повици со адвокати и амбасади и непроспиени ноќи не знаејќи дали некогаш ќе живееме со нашите најблиски во нашиот дом земја.

По скоро половина деценија давење во овој океан на сложеност и преоптоварување на информации, решивме да заземеме став против американскиот имиграциски систем - со создавање на најсеопфатен, лесен за САД имиграциски и ресурсен центар за ресурси во светот.

Visa_helper

Зошто Visa Helper?

Грешка во вашата апликација за виза може да го одложи одобрувањето со месеци - па дури и со години.

Кога ќе се регистрирате за Visa Helper, не само што ќе заштедите време да не мора сами да истражувате сè, туку ќе имате и подадена рака која ве штити од правење скапи грешки во апликацијата.

Услови
Услугите, материјалите и анализите обезбедени од САД не се правни совети и се само за информативни цели и не треба да се сметаат за нивни правни совети или ваш единствен извор на информации. Треба да го контактирате вашиот адвокат за да добиете совет во врска со кој било посебен проблем или проблем. Користењето и пристапот до веб-страницата не создава никакви односи адвокат-клиент.   Мислењата и анализите изразени на веб-страницата се несовршени и само за информативни цели. Иако анализата на податоците дадени на веб-страницата е произведена и обработена од извори за кои се верува дека се сигурни, ние не правиме ништо и вие не треба да се потпирате на никаква гаранција, изразена или имплицитна, направена во врска со точноста, соодветноста, комплетноста, законитоста, веродостојноста, или корисност на какви било информации содржани во ова. Во никој случај нема да имаме никаква одговорност кон вас од каков било вид како резултат на употребата на страницата или потпирање на какви било информации дадени на страницата. Вашата употреба на страницата и потпирањето на какви било информации на страницата се однесуваат само на ваш сопствен ризик.

Добредојдовте

Ви благодариме што се приклучивте на Visa Helper! Оваа веб-страница е дизајнирана да ја отстрани конфузијата во врска со визите и патувањето, покажувајќи ви ги потребните информации. Одговорете на прашањата што се релевантни за каква виза ви треба помош или сакате да аплицирате. Запомнете да одговорите на овие прашања од перспектива на апликантот (оној што аплицира за виза.) Ако веќе сте во Соединетите држави и ги користите нашите услуги во име на некој за кој аплицирате, изберете ги релевантните избори како што доаѓаат горе Ако ви треба помош, изберете го копчето за поддршка и испратете ни го вашето барање.

Добредојдовте

Сè уште не сте аплицирале за оваа виза, не грижете се! Прво, ќе ве натераме да полагате тест за подобност за виза. Овој квиз е дизајниран да ви ги покаже шансите за добивање на оваа виза со одговарање на неколку прашања во врска со апликантот (оној што аплицира за виза). Таа е програмирана со употреба на податоци во реално време за политичките, економските и безбедносните односи помеѓу земјата на апликантот и целната земја. Овој тест не треба да биде целосно точен; неговата единствена цел е да ви даде претпоставка за добивање на визата. Ве молиме запомнете, тестот за подобност за виза е само за информативни цели, во никој случај не треба да ги користите резултатите како конечен фактор за одредување на апликацијата, бидејќи секој случај за виза се ракува поединечно во амбасадата врз основа на нејзините заслуги.

Добредојдовте
Овде ќе најдете список на проверени, лиценцирани адвокати за имиграција кои можат да ви помогнат при аплицирање за виза или да ви помогнат во тековната апликација. Изберете ги филтрите лево што важат за случајот со вашата виза за да го намалите полномошникот кој е специјализиран за вашиот тип на виза. Можете исто така да побарате одреден адвокат по име во лентата за пребарување. Ние не правиме никакви претстави или гаранции за обука или вештина на кој било Давател. Вие сте на крајот одговорни за проценка на квалификациите и за избор на вашиот одреден Давател. Продолжувајќи да ги користите нашите услуги, вие се согласувате да не ги споделувате информациите на адвокатот со никого.

Добредојдовте на тестот за подобност за виза. Овој тест ќе ви ги покаже шансите да ја добиете оваа виза со одговарање на неколку прашања во врска со апликантот (Оној што аплицира за виза). Овој тест НЕ е наменет да биде целосно точен; Неговата единствена цел е да ви даде приближно приближно добивање на визата. Овој тест може да се направи само еднаш. Ве молиме бидете искрени со вашите одговори. Нема измама преку процесот на американска виза, само вие имате корист од овој тест.

Општи услови
Овде ќе најдете список на проверени, лиценцирани адвокати за имиграција кои можат да ви помогнат при аплицирање за виза или да ви помогнат во тековната апликација. Изберете ги филтрите лево што важат за случајот со вашата виза за да го намалите полномошникот кој е специјализиран за вашиот тип на виза. Можете исто така да побарате одреден адвокат по име во лентата за пребарување. Ние не правиме никакви претстави или гаранции за обука или вештина на кој било Давател. Вие сте на крајот одговорни за проценка на квалификациите и за избор на вашиот одреден Давател. Продолжувајќи да ги користите нашите услуги, вие се согласувате да не ги споделувате информациите на адвокатот со никого.

Општи услови
Тука ќе ја најдете листата за сите водичи за визи кои се специфични за вашата земја. Пребарувајте ја вашата земја во паѓачкото паѓање, а потоа изберете го водичот за визи што сакате да го видите. Може да се вратите на оваа страница со кликнување на „Мој пат за виза“ погоре, а потоа изберете „Како да се аплицира“.

Општи услови
Овде ќе најдете список на проверени партнери од трета страна кои можете да ги користите за да аплицирате за вашата виза. Сите партнери се проверуваат според стандардите на Visa Helper. Може да кликнете на партнерот на оваа страница за да бидете насочени кон нивната веб-страница. Вие признавате дека се потпирате на кој било Давател или информација обезбедена од Услугите е само на ваш сопствен ризик и преземате целосна одговорност за целиот ризик поврзан со него.

Добредојдовте
Продолжи
Добредојдовте
Продолжи
Добредојдовте
Продолжи
Услови и услови