en
Përshëndetje, Si mund t'ju ndihmojmë?

Fillimi

Merrni një vizë amerikane, pa sherr.

Mësoni se si t'i sillni të dashurit tuaj në SHBA duke përdorur mjetet, partnerët dhe udhëzuesit e lehtë për t'u kuptuar të platformës sonë FALAS. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në çdo hap të rrugës.

Po aplikoni për vizë amerikane vetë apo për të dashurit tuaj? Mësoni si falas me Visa Helper!

001-martesë-çift
Visa e Martesës
008-diplomuar
Vizat Studentore
003-familje
Vizat familjare
002-unaza
I fejuari Visa
004-punonjës
Work Visas
005-llotari
Visa e Lotarisë së Kartonit të Gjelbër
006-investim
Visa e Investitorit
010-uniteti
Kultura e vizave të kulturës
007-turistë
Vizat Turistike
009-udhëtim
Viza e tranzitit

Platforma e parë në botë për viza të gjitha-në-një

Marrja e miratimit për një vizë amerikane nuk është detyrë e lehtë. Të mësosh se si të aplikosh mund të jetë shumë e vështirë dhe kërkon shumë kohë. Kjo është arsyeja pse ne krijuam Visa Helper; qendra juaj e burimeve online të vizave dhe imigracionit me një ndalesë. Pavarësisht nëse jeni gati të aplikoni për një vizë amerikane vetë ose për të dashurit tuaj, ose keni aplikuar tashmë dhe keni ngecur diku gjatë rrugës - udhëzuesit, kuizet dhe mjetet e platformës sonë ju udhëzojnë nëpër hapat për miratimin e vizës , më shpejt.

-Si punon-

Mësoni si të aplikoni për një vizë amerikane në më pak se 30 minuta.

1. Regjistrohu falas.

Anëtarësimi juaj falas zhbllokon të gjithë grupin tonë të mjeteve dhe udhëzuesve, duke përfshirë mjetin tonë të udhëtimit për viza, Testin e pranueshmërisë për viza, Guidat për viza dhe më shumë për t'ju ndihmuar të aplikoni për vizë më shpejt.

Anëtarësia përfshin:

9
10

2. Na tregoni për çfarë vize dëshironi të aplikoni.

Platforma jonë online përdor pyetje të thjeshta me zgjedhje të shumëfishta për të kufizuar me shpejtësi saktësisht se ku jeni në udhëtimin tuaj për vizë ose imigrim.

Nga atje, platforma jonë është në gjendje t'ju japë informacionin e saktë që ju nevojitet për të përparuar në aplikimin tuaj për vizë ose udhëtimin e imigracionit.

3. Llogaritni shanset tuaja për të marrë një vizë.

Nëse nuk keni aplikuar tashmë për një vizë, ne fuqimisht ju rekomandojmë të bëni Testin e Kualifikimit të Vizave.

Mjeti ynë i Testit të Kualifikimit të Vizave mund të përafrojë gjasat që ju ose të dashurit tuaj të merrni një vizë nëse do të aplikonit bazuar në të dhënat e botës reale. Vegla faktorizon informacionin personal si mosha, përkatësia etnike, pasuria dhe më shumë. Nga atje, ju mund të përcaktoni nëse ia vlen koha, mundi dhe investimi juaj financiar për të vazhduar.

Ju lutemi vini re se Testi i Kualifikimit të Vizës është vetëm për qëllime informative

11
12

4. Lexoni udhëzuesit tanë të vizave.

Bazuar në përgjigjet tuaja, Visa Helper ju sjell udhëzuesit e saktë me informacione të përshtatura për vendin e origjinës dhe rrethanat personale të të dashurit tuaj.

Në vetëm pak minuta leximi, do të dini saktësisht hapat e ardhshëm që duhet të ndiqni për të aplikuar për një vizë amerikane.

Secili udhëzues mbahet i azhurnuar dhe shkruhet në terminologji të thjeshtë, të kuptueshme.

5. Përfundoni vizën, nga ekspertë.

Duke përdorur platformën tonë, ju mund të lidheni me profesionistët e përpunimit të vizave për të kryer punën e rëndë të aplikimit tuaj për vizë për ju.

Nëse keni nevojë për këshilla ligjore eksperte, mund të rezervoni gjithashtu një konsultë të drejtpërdrejtë me një avokat imigracioni.

Kredencialet dhe reputacioni i secilit partner janë verifikuar për të siguruar transaksione të sigurta dhe të sigurta.

13
Tokë,Vektor,On,Pastel,Sfondi.,Vendndodhja,Vektori,Në,Tokë.,Fluturoj

Zgjidhni vendin tuaj.

Platforma jonë jep informacionin për vizat dhe imigracionin amerikan të përshtatura për vende të veçanta.

Zgjidhni vendin tuaj më poshtë, për të parë nëse kemi udhëzues, burime dhe informacione për kombësinë tuaj!

Pse na besoni

5

vite eksperience

Ekipi ynë i kombinuar ka përvojë më shumë se gjysmë dekade në lundrimin në sistemin e imigracionit në SHBA.

Përmbajtja e cilësisë

Të gjithë udhëzuesit tanë të vizave dhe imigracionit mbështeten nga vite kërkimesh rigoroze dhe azhurnohen vazhdimisht.

Parashikimet e drejtuara nga të dhënat

Testi ynë i pranimit të vizave u zhvillua nga shkencëtarët më të mirë të të dhënave, me çdo parashikim të bërë nga algoritme të drejtuara nga statistikat.

Përmbajtja përkatëse

Nuk kemi lënë gur pa lëvizur. Platforma jonë ka përmbajtje që mbulon çdo situatë të mundshme në të cilën mund të jeni kur aprovohet një vizë amerikane.

Our Story

Ne themeluam Visa Helper pasi u përpoqëm për më shumë se 4 vjet duke u përpjekur të emigronim bashkëshortët tanë në Shtetet e Bashkuara. Ne kemi provuar nga dora e parë sa e vështirë, kulluese dhe e pafuqishme mund të ndihet kur aplikoni për një vizë amerikane.

Çdo hap i rrugës ishte i mbushur me orë të pafundme hulumtimesh, male dokumentesh, vonesa të dhimbshme të përpunimit, thirrje pa krye me avokatë dhe ambasada, dhe netë pa gjumë duke mos ditur nëse do të arrinim të jetonim ndonjëherë me të dashurit tanë në shtëpinë tonë vendi.

Pas gati gjysmë dekade të mbytjes në këtë oqean të ndërlikueshmërisë dhe mbingarkesës së informacionit, ne kemi vendosur të marrim një qëndrim kundër sistemit të imigracionit në SHBA - duke krijuar qendrën më të plotë, më miqësore për përdoruesit, të emigracionit dhe qendrës së burimeve të vizave në botë.

Visa_ndihmës

Pse Visa Helper?

Një gabim në kërkesën tuaj për vizë mund të vonojë miratimin për muaj - ose edhe me vite.

Kur regjistroheni për Visa Helper, jo vetëm që do të kurseni kohë duke mos pasur nevojë të hulumtoni gjithçka vetë, por gjithashtu do të keni një ndihmë që ju mbron nga gabimet e shtrenjta të aplikimit.

Kushtet dhe rregullat
Shërbimet, materialet dhe analizat e ofruara nga SH.B.A. nuk janë këshilla ligjore dhe vetëm për qëllime informative dhe nuk duhet të mbështeten në to si këshilla ligjore ose burimi juaj i vetëm i informacionit. Ju duhet të kontaktoni avokatin tuaj për të marrë këshilla në lidhje me ndonjë çështje ose problem të veçantë. Përdorimi dhe hyrja në faqen e internetit nuk krijon ndonjë marrëdhënie avokat-klient.   Opinionet dhe analizat e shprehura në faqen e internetit janë të papërsosura dhe vetëm për qëllime informative. Megjithëse analiza e të dhënave të ofruara në faqen e internetit është prodhuar dhe përpunuar nga burime që besohet të jenë të besueshme, ne nuk bëjmë asnjë dhe ju nuk duhet të mbështeteni në asnjë garanci, të shprehur ose të nënkuptuar, të bërë në lidhje me saktësinë, mjaftueshmërinë, plotësinë, ligjshmërinë, besueshmërinë, ose dobia e çdo informacioni të përmbajtur këtu. Në asnjë rrethanë nuk do të kemi asnjë përgjegjësi ndaj jush të çfarëdo lloji si rezultat i përdorimit të faqes ose mbështetjes në ndonjë informacion të dhënë në sit. Përdorimi juaj i faqes dhe mbështetja juaj në çdo informacion në sit është vetëm në rrezikun tuaj.

I mirëpritur

Faleminderit që u bashkuat me Visa Helper! Kjo faqe në internet është krijuar për të larguar konfuzionin në lidhje me vizat dhe udhëtimet duke ju treguar informacionin që ju nevojitet. Përgjigjuni pyetjeve që janë të rëndësishme për atë vizë ose keni nevojë për ndihmë ose dëshironi të aplikoni. Mos harroni t'i përgjigjeni këtyre pyetjeve nga këndvështrimi i aplikantit (Ai që po aplikon për vizë.) Nëse jeni tashmë në Shtetet e Bashkuara dhe po përdorni shërbimet tona në emër të dikujt për të cilin po aplikoni, zgjidhni zgjedhjet përkatëse pasi të vijnë. lart Nëse keni nevojë për ndihmë, zgjidhni butonin e mbështetjes dhe na dërgoni kërkesën tuaj.

I mirëpritur

Nuk keni aplikuar ende për këtë vizë, pa shqetësim! Së pari, do t'ju bëjmë të merrni Testin e Kualifikimit të Vizave. Ky kuiz është krijuar për t'ju treguar shanset për të marrë këtë vizë duke iu përgjigjur disa pyetjeve në lidhje me aplikantin (Ai që po aplikon për vizë). Programohet duke përdorur të dhëna në kohë reale të marrëdhënieve politike, ekonomike dhe të sigurisë midis vendit të aplikuesit dhe vendit të synuar. Ky test nuk ka për qëllim të jetë plotësisht i saktë; qëllimi i tij i vetëm është që t'ju japë një vlerësim të mirë të marrjes së vizës. Ju lutemi vini re, Testi i Pranueshmërisë së Vizave është VETEM për Q PLLIME INFORMATIVE, në asnjë mënyrë nuk duhet të përdorni rezultatet si faktorin përfundimtar përcaktues për të aplikuar pasi secila çështje e vizës trajtohet individualisht në ambasadë bazuar në meritat e saj.

I mirëpritur
Këtu do të gjeni një listë të avokatëve të imigracionit të verifikuar, të licencuar, të cilët mund t'ju ndihmojnë me aplikimin për vizë ose për t'ju ndihmuar me aplikimin tuaj aktual. Zgjidhni filtrat në të majtë që zbatohen për rastin tuaj të vizës për të ngushtuar avokatin që specializohet në llojin tuaj të vizës. Ju gjithashtu mund të kërkoni për një avokat të veçantë me emër në shiritin e kërkimit. Ne nuk bëjmë asnjë përfaqësim ose garanci në lidhje me trajnimin ose aftësinë e ndonjë Ofruesi. Në fund të fundit ju jeni përgjegjës për vlerësimin e kualifikimeve dhe zgjedhjen e Ofruesit tuaj të veçantë. Duke vazhduar përdorimin e shërbimeve tona, ju pranoni të mos ndani informacionet e avokatit me askënd.

Mirë se vini në Testin e Kualifikimit të Vizave. Ky test do t'ju tregojë shanset për të marrë këtë vizë duke iu përgjigjur disa pyetjeve në lidhje me aplikantin (Ai që po aplikon për vizë). Ky test NUK është menduar të jetë plotësisht i saktë; qëllimi i tij i vetëm është t'ju japë një përafrim të marrjes së vizës. Ky test mund të bëhet vetëm një herë. Ju lutemi jini të sinqertë me përgjigjet tuaja. Nuk ka mashtrim përmes procesit të vizave në SHBA, vetëm ju përfitoni nga ky test.

Mohim përgjegjësie
Këtu do të gjeni një listë të avokatëve të imigracionit të verifikuar, të licencuar, të cilët mund t'ju ndihmojnë me aplikimin për vizë ose për t'ju ndihmuar me aplikimin tuaj aktual. Zgjidhni filtrat në të majtë që zbatohen për rastin tuaj të vizës për të ngushtuar avokatin që specializohet në llojin tuaj të vizës. Ju gjithashtu mund të kërkoni për një avokat të veçantë me emër në shiritin e kërkimit. Ne nuk bëjmë asnjë përfaqësim ose garanci në lidhje me trajnimin ose aftësinë e ndonjë Ofruesi. Në fund të fundit ju jeni përgjegjës për vlerësimin e kualifikimeve dhe zgjedhjen e Ofruesit tuaj të veçantë. Duke vazhduar përdorimin e shërbimeve tona, ju pranoni të mos ndani informacionet e avokatit me askënd.

Mohim përgjegjësie
Këtu do të gjeni listën për të gjithë udhëzuesit e vizave që janë specifike për vendin tuaj. Kërkoni vendin tuaj në zbritje, pastaj zgjidhni udhëzuesin e vizave që dëshironi të shihni. Ju mund të ktheheni në këtë faqe duke klikuar "Udhëtimi im i vizave" më lart, pastaj duke zgjedhur "Si të aplikoni".

Mohim përgjegjësie
Këtu do të gjeni një listë të partnerëve të verifikuar të palës së tretë të cilët mund t'i përdorni për të aplikuar për vizën tuaj. Të gjithë partnerët verifikohen sipas standardeve të Visa Helper. Ju mund të klikoni partnerin në këtë faqe për t'u drejtuar në faqen e tyre të internetit. Ju e pranoni mbështetjen tuaj në cilindo Ofrues ose informacion të siguruar nga Shërbimet është vetëm në rrezikun tuaj dhe ju merrni përsipër përgjegjësinë e plotë për të gjithë rrezikun e lidhur me to.

I mirëpritur
vazhdoj
I mirëpritur
vazhdoj
I mirëpritur
vazhdoj
Termat dhe kushtet