en English
X
Hai, Kumaha Urang Ngabantosan Anjeun?
  • UPDATE: Kadutaan AS dibuka deui. Visa Helper terus ngawaskeun pandemi COVID-19 pikeun apdet ngeunaan imigrasi sareng perjalanan.

imah

Kéngingkeun visa AS, tanpa repot.

Alat anu kuat, kuis sareng pituduh anu gampang dipikaharti platform kami, ngadukung anjeun ngalangkungan visa AS sareng perjalanan imigrasi, unggal jalan.

Diajar kumaha imigran sareng perjalanan sareng Visa Helper!

001-kawinan-pasangan
Visa Nikah
002-ngirining
Visa Fiancé
003-kulawarga
Visa Kulawarga
004-padamel
Visa damel
008-lulus
Student Visa
005-lotre
Visa Green Card Lotre
006-investasi
Visa investor
010-kamanunggalan
Visa Pertukaran Budaya
007-turis
Visa Wisata
009-iinditan
transit Visa

Platform visa sadaya-dina-hiji munggaran di dunya.

Kenging disatujuan pikeun visa AS sanés tugas anu gampang.

Aya seueur léngkah rumit anu kedah dilangkungan, labirin sumberdaya online anu teu aya tungtungna, sareng ngémutan anjeun nyalira tiasa luar biasa.

Kusabab kitu urang ngadamel Visa Helper; visa online one-stop-shop anjeun sareng pusat sumber daya imigrasi.

Naha anjeun badé ngalamar visa AS atanapi anjeun parantos ngalamar sareng nyangkut dina jalan - panduan, kuis, sareng alat platform kami nungtun anjeun ngalangkungan léngkah-léngkah supados visa anjeun disatujuan, langkung gancang.

1.1

Pilih nagara anjeun.

Platform kami masihan inpormasi visa sareng imigrasi AS pikeun nagara-nagara khusus.

Pilih nagara anjeun di handap, pikeun ningali naha kami ngagaduhan pitunjuk, sumber sareng inpormasi pikeun kabangsaan anjeun!

-Jalan Visa Online-

Diajar kumaha panawaran pikeun visa AS kirang ti 30 menit.

Anjeun moal kedah nyéépkeun sababaraha jam ngalelepkeun inpormasi pikeun ngajawab patarosan anu aya hubunganana sareng visa anjeun.

Alat Visa Visa online kami nganggo patarosan sababaraha pilihan ganda anu gancang ngahususkeun persis dimana anjeun ayana dina visa atanapi perjalanan imigrasi.

Dumasar kana réspon anjeun, Visa Helper teras nyandak anjeun panduan khusus sareng inpormasi khusus anu anjeun kedah nuturkeun pikeun mindahkeun aplikasi visa anjeun.

2
3

Pitunjuk Gampang-Ngartos-

Rencanana léngkah salajengna, dina sababaraha menit.

Pitunjuk kami ngarobih topik rumit visa sareng imigrasi kana léngkah-léngkah anu gampang dipikaharti.

Unggal pituduh ngandung inpormasi paling anyar anu ngan ukur aya hubunganana sareng kaayaan pribadi anjeun sareng nagara asalna.

Dina hitungan sababaraha menit, anjeun tiasa maca pituduh kami, ngartos léngkah anjeun salajengna, teras nyandak tindakan langsung.

-Visa Tés Kelayakan-

Ramalan kasempetan anjeun kéngingkeun visa, bahkan sateuacan anjeun ngalamar.

Uji Kelayakan Visa kami mangrupikeun alat anu didorong sacara statistik anu tiasa ngaduga odds anjeun hasil ngahontal visa AS.

Faktor alat dina inpormasi pribadi anjeun ogé hubungan ayeuna antara nagara anjeun sareng Amérika Serikat.

Gumantung kana skor probabilitas anjeun, anjeun tiasa mutuskeun naha résiko waktos, artos sareng usaha anjeun ngalamar visa.

8
5

-Kolaborasi sareng Ahli-

Aplikasi visa bébas-gratis, dilakukeun pikeun anjeun.

Ngadaptarkeun platform kami bakal masihan anjeun aksés éksklusif pikeun ahli hukum visa & imigrasi, ogé para profesional ngolah visa anu dipercaya pikeun ngajantenkeun aplikasi visa anjeun.

Kapercayaan sareng reputasi masing-masing pasangan parantos dipariksa sacara ati-ati pikeun mastikeun anjeun nyambung sareng pasangan anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun dina kasus visa anjeun.

Kumaha eta Karya

1. Daptar

Kéngingkeun aksés pinuh kana platform kami ku ngadaptar ku pembayaran sakali sakali.

2. Kuesioner Visa

Ngajawab patarosan pilihan-pilihan saderhana pikeun ngabantosan platform kami ngahususkeun persis dimana anjeun ayana dina visa atanapi perjalanan imigrasi anjeun.

3. Laksanakeun

Kéngingkeun pituduh anu dipersonalisasi, dipersonalisasi, perkirakeun kasempetan anjeun kéngingkeun visa nganggo Visa Eligibility Test kami sareng kolaborasi sareng kemitraan pihak-3 anu diverifikasi.

bedah

Buka konci pinuh saumur hirup aksés ka Visa Helper kalayan investasi sakali leutik tina ngan $ 25 USD.

Kaanggotaan kalebet:

Akses kana Platform Visa Helper

Akses ka pengacara imigrasi sareng prosesor visa

Alat Uji Kelayakan Visa

Pitunjuk Visa anu énggal

Sumber Daya Online & Blog

Dukungan Palanggan khusus

7

Ngajagaan tina kasalahan aplikasi anu mahal

Kasalahan dina aplikasi visa anjeun tiasa nunda persetujuan pikeun sababaraha bulan - atanapi bahkan mangtaun-taun.

Nalika anjeun daptar pikeun Visa Helper, sanés ngan ukur anjeun bakal ngahémat waktos henteu kedah nalungtik sadayana, anjeun ogé bakal ngagaduhan bantosan anu ngajaga anjeun tina ngalakukeun kasalahan aplikasi anu mahal.

Sarat & Kaayaan
Jasa, bahan, sareng analisa anu disayogikeun ku Amérika Serikat sanés naséhat hukum sareng pikeun tujuan inpormasi hungkul sareng henteu kedah diandelkeun salaku naséhat hukum atanapi hiji-hijina sumber inpormasi anjeun. Anjeun kedah ngahubungi pengacara anjeun pikeun kéngingkeun naséhat ngeunaan masalah atanapi masalah anu tangtu. Anggo sareng aksés kana halaman wéb henteu nyiptakeun hubungan pangacara-klien.   Pendapat sareng analisis anu dikedalkeun dina halaman wé henteu sampurna sareng ngan ukur pikeun tujuan inpormasi waé. Sanaos analisis data anu disayogikeun dina halaman wéb parantos dihasilkeun sareng diolah tina sumber anu dipercaya tiasa dipercaya, kami henteu sareng anjeun henteu kedah ngandelkeun jaminan naon waé, dikedalkeun atanapi tersirat, didamel ngeunaan akurasi, kacukupan, kasampurnaan, légalitas, reliabilitas, atanapi kagunaan tina inpormasi anu aya di dieu. Dina kaayaan naon waé urang bakal ngagaduhan tanggung jawab naon waé salaku hasil tina situs atanapi ngandelkeun inpormasi anu disayogikeun dina situs. Pamakean situs sareng kapercayaan anjeun kana inpormasi naon waé dina situs éta ngan ukur aya résiko anjeun nyalira.

wilujeung sumping

Hatur nuhun parantos ngagabung kana Visa Helper! Halaman wéb ieu dirancang pikeun ngaleungitkeun kabingungan ngeunaan visa sareng perjalanan ku nunjukkeun inpormasi anu anjeun peryogikeun. Ngajawab patarosan anu aya hubunganana sareng visa naon anu anjeun peryogikeun bantosan atanapi anu badé dilamar. Émut kanggo ngajawab patarosan ieu tina sudut pandang anu ngalamar (Anu ngalamar visa.) Upami anjeun parantos aya di Amérika Serikat sareng nganggo jasa kami atas nami jalma anu anjeun lamar, pilih pilihan anu aya hubunganana nalika aranjeunna datang. nepi. Upami anjeun peryogi bantosan, pilih tombol dukungan sareng kirimkeun ka anjeun pananya.

wilujeung sumping

Anjeun teu acan ngalamar visa ieu, teu kedah hariwang! Mimiti, urang bakal nyandak anjeun nyandak Uji Kelayakan Visa. Kuis ieu dirancang kanggo nunjukkeun kasempetan pikeun kéngingkeun visa ieu ku ngajawab sababaraha patarosan ngeunaan pelamar (Anu ngalamar visa). Diprogram ku ngagunakeun data real-time hubungan politik, ékonomi, sareng kaamanan antara nagara pelamar sareng nagara target. Tés ieu sanés hartosna lengkep; tujuanana ngan ukur pikeun masihan anjeun tipayun kéngingkeun visa. Punten perhatoskeun, Uji Kelayakan Visa kanggo TUJUAN INFORMASI HANYA, sama sakali anjeun henteu kedah nganggo hasilna salaku faktor penentu pamungkas pikeun ngalamar sabab masing-masing kasus visa ditangani masing-masing di kedutaan dumasar kana kasaean.

wilujeung sumping
Di dieu anjeun bakal mendakan daptar pangacara imigrasi anu dilindungi, anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalamar visa atanapi pikeun ngabantosan aplikasi anjeun ayeuna. Pilih saringan di kénca anu dilarapkeun kana kasus visa anjeun pikeun ngahususkeun pengacara anu khusus kana jinis visa anjeun. Anjeun ogé tiasa milarian pengacara khusus namina dina palang teang. Kami henteu ngadamel perwakilan atanapi jaminan ngeunaan latihan atanapi katerampilan Panyadia mana waé. Anjeun pamustunganana tanggung jawab ngaevaluasi kualifikasi sareng milih Panyayogi khusus anjeun. Ku neraskeun ngagunakeun jasa kami, anjeun satuju pikeun henteu ngabagi inpormasi pengacara ka saha waé.

Kusabab anu ngalamar henteu ngalamar visa, anjeun bakal nyandak Uji Kelayakan Visa. Punten SANG JUJUR DINA JAWABNA. Teu aya curang ngalangkungan prosés visa AS, ngan ukur anjeun anu nampi kauntungan tina tés ieu. Tés ieu dirancang pikeun nunjukkeun anjeun kasempetan kéngingkeun visa ieu ku ngajawab sababaraha patarosan ngeunaan pelamar (Anu ngalamar visa). Diprogram ku ngagunakeun data real-time hubungan politik, ékonomi, sareng kaamanan antara nagara pelamar sareng Amérika Serikat. Tes ieu TEU dimaksudkeun pikeun lengkep akurat; tujuanana ngan ukur pikeun masihan anjeun perkiraan pikeun kéngingkeun visa. Tés ieu ngan ukur tiasa dicandak sakali. Upami anjeun resep nyandak tés pikeun visa anu béda, anjeun tiasa ngadamel akun énggal. Anjeun tiasa uih deui sareng ningali hasil anjeun dina pilihan "Akun Kuring" di luhur. Punten perhatoskeun, Uji Kelayakan Visa kanggo TUJUAN INFORMASI HANYA, henteu kedah anjeun nganggo hasilna salaku faktor penentu pamungkas pikeun ngalamar sabab masing-masing kasus visa ditangani sacara individual di kedutaan dumasar kana kautamaanana.

Bantahan
Di dieu anjeun bakal mendakan daptar pangacara imigrasi anu dilindungi, anu tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalamar visa atanapi pikeun ngabantosan aplikasi anjeun ayeuna. Pilih saringan di kénca anu dilarapkeun kana kasus visa anjeun pikeun ngahususkeun pengacara anu khusus kana jinis visa anjeun. Anjeun ogé tiasa milarian pengacara khusus namina dina palang teang. Kami henteu ngadamel perwakilan atanapi jaminan ngeunaan latihan atanapi katerampilan Panyadia mana waé. Anjeun pamustunganana tanggung jawab ngaevaluasi kualifikasi sareng milih Panyayogi khusus anjeun. Ku neraskeun ngagunakeun jasa kami, anjeun satuju pikeun henteu ngabagi inpormasi pengacara ka saha waé.

Bantahan
Di dieu anjeun bakal mendakan daptar pikeun sadaya panduan visa anu khusus pikeun nagara anjeun. Milarian nagara anjeun di drop-down, teras pilih pituduh visa anu anjeun hoyong tingali. Anjeun tiasa mulang ka halaman ieu ku ngaklik "Lalampahan Visa Kuring" di luhur, teras pilih "Kumaha Ngalarapkeun".

Bantahan
Di dieu anjeun bakal mendakan daptar mitra pihak ka-3 anu diperiksa anu tiasa anjeun anggo pikeun nerapkeun visa anjeun. Sadaya mitra diperiksa per standar Visa Helper. Anjeun tiasa pencét pasangan dina halaman ieu pikeun diarahkeun ka halaman wéb na. Anjeun ngaku kapercayaan anjeun ka Panyadia atanapi inpormasi anu disayogikeun ku Layanan ngan ukur résiko anjeun nyalira sareng anjeun tanggel waler pikeun sadayana résiko anu aya hubunganana.

wilujeung sumping
neruskeun
wilujeung sumping
neruskeun
wilujeung sumping
neruskeun
Sarat & Kaayaan